Acasă Știri Porsche 911 GT3 Touring: mai mult cu mai puțin

Porsche 911 GT3 Touring: mai mult cu mai puțin

de Tudor Rus
0 comentarii

Iubitorii de discret interesați de noul Porsche 911 GT3 pot opta acum pentru versiunea Touring. 911 GT3 Touring renunță la aripa proeminentă fixă și adoptă un eleron activ mai subtil.

Din punct de vedere mecanic, Porsche 911 GT3 Touring este identic cu versiunea cu aripă fixă, inclusiv când vine vorba de masa totală: 1.418 kg pentru versiunea cu transmisie manuală, 1.435 kg pentru cea cu transmisia cu dublu ambreiaj. Pentru că da, GT3 Touring este oferit acum și cu transmisia PDK cu 7 rapoarte, disponibilă opțional fără costuri suplimentare.

Configurația standard include o cutie de viteze manuală cu 6 trepte și un motor boxer de 4 litri cu 6 cilindri în linie, aspirat natural.  

Ca și în cazul versiunii GT3 standard, puterea disponibilă pentru GT3 Touring este de 510 CP.

Există și unele diferențe subtile de ordin estetic la exterior și la interior. De exemplu, GT3 Touring primește o grilă suplimentară cu logo-ul „GT3 Touring” desupra compartimentului motor, în vreme ce la interior, elemente precum volanul, selectorul transmisiei, consola centrală și cotierele integrate în portiere sunt îmbrăcate în piele de culoare neagră cu cusături negre.

Porsche spune că 911 GT3 Touring poate fi configurat cu aproape toate dotările opționale disponibile pentru versiunea GT3 standard. Acestea includ faruri LED cu tehnologie Porsche Dynamic Light System, frâne carbon-ceramice, sistemul de ridicare a punții față pentru trecerea mai facilă peste obstacole și pachetul Sport Chrono.

Citește și

Lasă un comentariu