Acasă Auto Țiriac Collection pregătește o expoziție de excepție în aer liber

Țiriac Collection pregătește o expoziție de excepție în aer liber

de Tudor Rus
0 comentarii

Nu știm ce faceți voi în weekendul 10-12 septembrie, dar noi ne-am făcut deja planuri, pentru că Țiriac Collection pregătește o expoziție specială în aer liber, cu acces gratuit, în weekendul 10-12 septembrie (vineri-duminică). Vor fi expuse peste 40 de automobile de renume.

Printre mărcile cu reprezentați de vază în expoziție se numără Bentley, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Jaguar, Lincoln, Mercedes-Benz și Rolls-Royce. Automobilele, produse pe parcursul ultimului secol, nu au mai fost expuse niciodată în cadrul galeriei Țiriac Collection.

Cei pasionați de procesul de restaurare a unui vehicul istoric vor putea admira două modele complet restaurate local, de echipa Țiriac Collection, care va oferi mai multe detalii despre procesul de restaurare în sine.

Informații despre cele peste 40 de automobile ale expoziției – istorie, date tehnice, an de fabricație – vor fi disponibile în limbile română și engleză.

Cei interesați pot vizita expoziția începând de vineri, 10 septembrie, până duminică, 12 septembrie, între orele 10:00 și 19:00, în curtea galeriei Țiriac Collection din Otopeni, Calea Bucureștilor nr. 289.

Este posibilă și continuarea experienței cu vizitarea galeriei interioare, pe baza unui bilet de acces, acolo unde pasionații de automobile sunt așteptați de 150 de exemplare definitorii pentru industria auto, de la originile sale și până în prezent.

Citește și

Lasă un comentariu