Acasă Advertoriale (P) Ce au în comun mașinile și bărbații când vine vorba de întinerire?

(P) Ce au în comun mașinile și bărbații când vine vorba de întinerire?

de Bogdan Mirică
0 comentarii

Dacă întrebi un bărbat cum arată mașina ideală, se va pierde într-o mulțime de adjective, în mare parte legate de puterea motorului și de liniile sportive. Deci, o să obții profilul unei mașini futuriste, cu mulți cai și un design ieșit din comun, însă fără prea multă practicalitate.

Dacă întrebi majoritatea femeilor cum arată bărbatul ideal, cel mai probabil nu vei înțelege nimic. Cele mai multe caracteristici se vor bate, bineînțeles, cap în cap: un bărbat adevărat, care să fie masculin și viril, fără să fie grobian, cu un look atent, dar ușor neglijent, care să fie sexy, dar să nu pară că este conștient de forța sa de atracție și lista continuă.

Când simți că e loc de mai bine, însă habar nu ai ce poți să faci sau ce fac semenii tăi pentru a-și păstra un look care atrage indiferent de vârstă, este cazul să apelezi la specialiști! Am întrebat experții în dermatologie, estetică, tratamente faciale & corporale și epilare definitivă de la clinica SKiN MedSpa din București, despre ce tratamente și proceduri aleg clienții lor bărbați, câți dintre ei frecventează medical Spa-urile și cum arată cei care le calcă pragul.

Skin MedSpa

Față întinerită? Un polish pentru mașină și un tratament pentru tine

Contrar a ceea ce ne așteptam să auzim, am aflat că procentajul de clienți bărbați este unul din ce în ce mai consistent și încă în creștere. În clinica SKiN MedSpa din București vin bărbați de toate vârstele, care vor să scape de cearcăne și cicatrici, care vor să stopeze alopecia androgină, care vor să aibă o față întinerită, vor să dea jos câțiva centimetri de la burtă sau să scape de părul de pe spate ori de acnee.

Peste 90% din bărbații care apelează la tratamente de întinerire vor să șteargă semnele negative ale îmbătrânirii, fără să se vadă că au intervenit în vreun fel. Rezultatele naturale sunt mai importante pentru bărbați, decât pentru femei. Iar pentru a obține un efect de întinerire, este nevoie de îngrijire specializată, care combină expertiza cu proceduri și tehnici specifice de tratament, plus produse specializate.

Skin MedSpa

Bărbații caută fie să-și îmbunătățească și să-și consolideze trăsăturile, fie să-și întinerească fața prin unghiuri faciale bine definite și o linie curată a maxilarului. Bărbații mai tineri apelează la tratamente estetice pentru a-și corecta o bărbie sau un contur mandibular care le conferă un aer copilăresc. Bărbații maturi vor să-și recupereze luminozitatea tenului, să scape de cearcăne și să își redobândească volumul pierdut (obraji căzuți, supți, linia maxilarului neconturată), care îi determină să arate mai obosiți, mai triști și mai bătrâni decât sunt.

Ridurile bărbaților, cam la fel de vizibile ca zgârieturile mașinilor

Ridurile sunt o altă poveste, deoarece, cu condiția să nu fie foarte adânci, pot face ca fața unui bărbat să pară distinsă. Experții de la SKiN MedSpa spun că pacienții lor bărbați apreciază cu adevărat ce poate face un filler dermic bine ales, pentru că, spre deosebire de femeile care se pot machia, bărbații au foarte puține moduri în care să se reinventeze la nivelul feței, exceptând frizura și barba.

Liderul în ceea ce privește fillerele dermice apreciate și achiziționate de bărbați este Ellansé, care, spre deosebire de fillerele dermice pe bază de acid hialuronic, nu atrage apă și nu poate migra, adică nu va oferi surprize neplăcute post-injectare. Mai mult decât atât, are o remanență de la 1 la 4 ani, iar ceea ce reușește Ellansé este să ofere o rejuvenare avansată a pielii îmbătrânite, fără să modifice trăsăturile feței, exact așa cum le place bărbaților: rapid, eficient, sigur și fără complicații.

Tratamentele estetice trebuie abordate diferit la bărbați față de femei. Metodele de injectare ar trebui să evite feminizarea feței pe măsură ce se încearcă întinerirea ei. În cazul bărbaților, zonele de lumină și umbră ale feței sunt deosebit de importante. Tehnica și abilitatea medicului chirurg plastician care realizează tratamentul sunt primordiale, pentru a crea un aspect odihnit, pentru a îmbunătăți expresia feței, pentru a ridica și tonifia pielea.

Câteodată este nevoie de o definire mai precisă a conturului mandibular și de a reface volumul pierdut din zona bărbiei. În cazul în care nu știai, o bărbie retrasă îți dă un aspect indecis, iar remodelarea ei conferă feței un aspect dinamic și te poate va face să pari hotărât și încrezător.

Skin MedSpa

În afară de Ellansé, mulți bărbați apelează și la tratamentul cu toxină botulinică, cunoscut sub denumirea populară de Botox, care, contrar credinței împământenite, nu se folosește pentru a umfla buzele, ci pentru a netezi ridurile de pe frunte și cele din colțurile ochilor.

Când ridurile îți conferă un aspect de klingonian, nu te minți singur că debordezi de farmec sau rafinament. Inclusiv Gordon Ramsay a apelat la un moment dat la injecții cu toxină botulinică pentru a-și întineri puțin expresia feței, care arăta, conform surselor, ca o pungă mototolită de hârtie.

Nu te gândi că vei avea o față întinsă perfect, însă toxină botulinică va îmblânzi ridurile și vei arăta mai tânăr și mai odihnit, fără să îți pierzi expresivitatea feței și să devii brusc un influencer de make-up de pe Instagram.

Faruri cu laser pentru mașini, tratamente cu laser pentru bărbați

Tot în categoria de rejuvenare facială intră și tratamentele cu laser medical. Pielea pătată nu este asociată cu tinerețea, și nici ridurile fine, precum cele din jurul gurii, denumite ridurile fumătorului. Tratamentele cu laser medical sunt de asemenea foarte populare pentru că rezolvă și alte lucruri neplăcute, precum tumorile cutanate benigne (papiloame, fibroame, cheratoze seboreice), hidradenoame palpebrale, xantelasma, nevi epidermici, cheratoze actinice de la nivelul pielii, dar și leziuni vasculare: angioame, venectazii, telangiectazii. Laserul Fotona din clinica SKiN MedSpa este utilizat inclusiv pentru îndepărtarea tatuajelor, așadar, prin protocoale diferite de tratament, poți împușca mai mulți iepuri deodată.

Skin MedSpa

Bărbații mai vin inclusiv la tratamente faciale de curățare profundă și nu doar ei, ci și adolescenții care se confruntă cu acnee. Pentru acnee, în clinică există medici dermatologi specialiști dar și tratamente faciale dermatologice complete pentru tratarea coșurilor, punctelor negre și a cicatricilor produse de acnee, precum: Dermapen, peeling chimic, radiofrecvență nano-fracționată, dermaplanning, hidrodermoabraziune, microdermoabraziune, microneedling și multe altele.

Epilarea definitivă pentru bărbați

Personalul de la SKiN MedSpa ne-a mărturisit că majoritatea clienților bărbați încep însă cu procedura de epilare definitivă cu laser pentru spate, piept, axilă sau zona perciunilor. În cazul în care nu știai, epilarea cu laser se utilizează și pentru a rări firele de păr prea dese, care cresc în interior și provoacă iritațiile la bărbierit. Cum prețurile per ședință pentru epilarea cu laser pornesc de la 100 de lei, oricine își poate permite să scape de părul inestetic de pe spate sau să își rezolve definitiv iritațiile produse de bărbierit.

În cazul în care te afli în categoria în care ții cu dinții de părul tău, terapia PRP sau terapia Vampir va stimula creșterea părului, fiind cu adevărat utilă în cazul căderii abundente a părului sau a alopeciei androgenice, afecțiune care cauzează micșorarea foliculilor de păr. Acest tratament este 100% natural și biocompatibil, iar rezultatele vor fi la fel de naturale, departe de aspectul unui transplant de păr nereușit. Tot cu ajutorul plasmei însă înglobată în device-ul Plasmage, poți scăpa de cearcănele și pungile de sub ochi.

Dacă totuși te numeri printre acei bărbați cu fața perfect întinsă, însă te incomodează burta, există și soluții mai ușoare și mai rapide care să elimine grăsimea din zona abdominală. Fă cunoștință cu liposucția nechirurgicală!

Există 2 proceduri care distrug definitiv celulele adipoase, și anume: Vanquish ME, care folosește căldura și criolipoliza sau slăbirea prin înghețare. Deși sună amenințător, nici una nu doare, nu lasă urme, nu are efecte secundare nocive asupra sănătății.

Cel mai frumos lucru care se poate întâmpla atunci când ai puțin mai multă grijă de tine, pe lângă faptul că vei arăta mai bine, este că îți va crește stima de sine, vei fi mai încrezător, vei privi viața cu alt ochi.

Nu știi ce își dorește și ești în pană de idei? Experții clinicii SKiN MedSpa au idei bune, care îi vor plăcea și pe care le va aprecia, indiferent de bugetul tău.

Clinica SKiN MedSpa București se află în centrul comercial Auchan Drumul Taberelor la etajul 1 și in curând și la mezanin. Te poți programa sau poți afla mai multe detalii sunând la ☎️0729 740 704 sau pe mail 📮 la contact@skinmedspa.ro.

Citește și

Lasă un comentariu