Acasă Advertoriale e-XPLORE EV, noua soluție Engie pentru utilizatorii de mașini electrice

e-XPLORE EV, noua soluție Engie pentru utilizatorii de mașini electrice

de Tudor Rus
0 comentarii

e-XPLORE EV este rezultatul parteneriatului dintre Engie România și Etrel. Cele două companii și-au unit forțele pentru a crea o soluție digitală de management a stațiilor de încărcare pentru mașini electrice.

Aplicația e-XPLORE EV (iOS și Android) poate fi folosită atât de persoane fizice cât și de companii. Concret, aplicația este destinată proprietarilor de mașini electrice dar și administratorilor de flote de mașini electrice.

Ce poți face cu e-XPLORE EV?

Dacă ești persoană fizică, poți găsi o stație de încărcare direct în aplicație (dacă aceasta este înregistrată în platformă). Poți porni/opri sesiunea de încărcare direct de pe telefon, fără să fie nevoie să te afli în apropierea stației.

Mai poți plăti pentru încărcare (via 3D Secure) și consulta un istoric al încărcărilor și plăților aferente, tot direct de pe telefon.

Dacă reprezinți o companie sau administrezi o flotă de mașini electrice (sau chiar și hibride de tip plug-in), cu e-EXPLORE EV ai acces rapid la informații generale despre parcul auto sau gestionezi și monitorizezi în timp real cardurile de încărcare/plată RFID.

Mai mult, administrezi propriul echipament de încărcare și, de asemenea, poți consulta un istoric al sesiunilor de încărcare și plăților efectuate. De notat și că poți accesa e-EXPLORE EV din orice browser de internet.

Citește și

Lasă un comentariu